مواد تشکیل دهنده آب صابون
- حدود 95% آب
- حدود 4% روغن
- دیترجنت ها یا مواد شوینده
- امولسیفایر به منظور ایجاد امولسیون بین آب و روغن (در آب صابون)
- آنتی اکسیدان برای جلوگیری از خوردگی
- آنتی فوم یا ضد کف جهت جلوگیری از کف کردن محصول
- بایوساید برای جلوگیری از ایجاد باکتری و قارچ
- تثبیت کننده امولوسیون
- مواد افزودنی فشار پذیر
ویژگی های آب صابون
- دارای خاصیت روان کنندگی و خنک کنندگی عالی می باشد.
- به سرعت با آب مخلوط می شود و تشکیل امولسیونی پایدار و همگن را می دهد.
- حاوی کلوئید سنتزی است که از زنگ زدگی قسمت های مختلف ابزار و تجهیزات ممانعت به عمل می آورد.
- دارای مقاومت بالا در مقابل تشکیل کف و رسوب می باشد.
- دارای قابلیت فیلتراسیون بسیار خوبی می باشد.
- فاقد مواد مضر مانند ترکیبات نیتریت،کلر،آمونیوم و… می باشد.
- طول عمر بالا و مقاومت خوبی در برابر میکرو ارگانیسم ها دارد.
- استفاده و نگهداری از آن آسان است.
- برادهها و تراشهها را می شوید و سطح قطعهکار و ابزار برش را نیز تمیز می کند.
- از زنگزدن و جوشخوردن سطوح تازهی ایجاد شده توسط برش جلوگیری می کند.
- دارای سازگاری با افزودنی های قلیایی است.
- کف نمی کند.
- دارای سازگاری با آب سخت می باشد.
- در برابر بوگرفتگی دارای مقاومت بالایی می باشد.
- جهت ایجاد روانکار به فسفات، استر و اسیدهای چرب نیازی نیست.