مقالات

ویژگی های و مواد تشکیل دهنده آب صابون

مواد تشکیل دهنده آب صابون
  • حدود 95% آب
  • حدود 4% روغن
  • دیترجنت ها یا مواد شوینده
  • امولسیفایر به منظور ایجاد امولسیون بین آب و روغن (در آب صابون)
  • آنتی اکسیدان برای جلوگیری از خوردگی
  • آنتی فوم  یا ضد کف جهت جلوگیری از کف کردن محصول
  • بایوساید برای جلوگیری از ایجاد باکتری و قارچ
  • تثبیت کننده امولوسیون
  • مواد افزودنی فشار پذیر
ویژگی های آب صابون
  • دارای خاصیت روان کنندگی و خنک کنندگی عالی می باشد.
  • به سرعت با آب مخلوط می شود و تشکیل امولسیونی پایدار و همگن را می دهد.
  • حاوی کلوئید سنتزی است که از زنگ زدگی قسمت های مختلف ابزار و تجهیزات ممانعت به عمل می آورد.
  • دارای مقاومت بالا در مقابل تشکیل کف و رسوب می باشد.
  • دارای قابلیت فیلتراسیون بسیار خوبی می باشد.
  • فاقد مواد مضر مانند ترکیبات نیتریت،کلر،آمونیوم و… می باشد.
  • طول عمر بالا و مقاومت خوبی در برابر میکرو ارگانیسم ها دارد.
  • استفاده و نگهداری از آن آسان است.
  • براده‎ها و تراشه‎ها را می شوید و سطح قطعه‎کار و ابزار برش را نیز تمیز می کند.
  • از زنگ‎زدن و جوش‎خوردن سطوح تازه‎ی ایجاد شده توسط برش جلوگیری می کند.
  • دارای سازگاری با افزودنی های قلیایی است.
  • کف نمی کند.
  • دارای سازگاری با آب سخت می باشد.
  • در برابر بوگرفتگی دارای مقاومت بالایی می باشد.
  • جهت ایجاد روانکار به فسفات، استر و اسیدهای چرب نیازی نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *